2007 :: 2006 :: 2005 ::


Turku kr 5.8.2007
Tuomari Veli-Pekka Kumpumäki, Suomi

Paahtavasta päivästä Turun raviradalla kehkeytyi varsin ikimuistoinen. Helteestä huolimatta Arvo jaksoi esiintyä varsin mallikkaasti ja rotukehässä tuloksena hieno VSP sekä ROP-VET. Mielessä kävi useampaankin otteeseen, että näinköhän herra jaksaa vielä isossa kehässä esiintyä. Arvo kuitenkin järjesti melkoisen yllätyksen, sillä meno vaan parani ja askel piteni, kun kehän koko kasvoi. Tästä tuloksena BIS-1 VETERAANI!


Pori KV 28.7.2007
Tuomari Refet Hadzic, Bosnia-Herzegovina

Arvo lähti Poriin Minnan kyydissä mamman jäädessä kotiin "lomailemaan". Kotiin tuomisina ROP VET ja BIS kehässä hienosti kahdeksan parhaan joukkoon. Kiitos Minna Arvon handlauksesta!


Hankasalmi rn 21.7.2007
Tuomari Pirjo Aaltonen, Suomi

Nuppu hienosti ROP ja ja toinen SERTI kotiin. Onnea Nuppu ja Jenni!


Haukipudas 15.7.2007, Lowchen Club Show
Tuomari Peter A Scarth, Iso-Britannia

Yksi vuoden tärkeimmistä tapahtumista oli jälleen käsillä. Edellisen päivän väsymys painoi vielä omissa jaloissa, mutta veteraani Arvo jaksoi porskuttaa eteenpäin. Myös tuomari huomasi koiran nauttivan kehässä olostaan. Arvon tulos BIS-2 VET ja osallistuminen myös paras turkki ja paras pää kisaan. Nartuissa mainetta ylläpiti Nuppu. Upea sijoitus yli viidenkymmenen osallistujan joukossa, PN-5.


Kokkola KV 14.7.2007
Tuomari Branislav Rajic, Slovenia

Iris pääsi pitkästä aikaa kehään ja intoa esiintymisessä oli vaikka muille jakaa. Tuomarikin piti näkemästää ja sijoitti neidin PN-4. Arvo nautti jälleen kehässä ja tuloksena PU-2, sekä ROP VET


Tuusula kr 30.06.2007
Tuomari Vija Kluchiece, Latvia

Arvo PU-3 ja ROP VET.


Kotka KV 16.6.2007
Tuomari Hans Lehtinen, Suomi

Arvo jälleen kehässä. Hassen tiukassa arvioinnissa sijoituimme hienosti PU-3 ja ROP VET. Kehässä esiintyi myös Chic Choix kasvattajaryhmä, jossa mukana Arvo. Isossa kehässä tämä ryhmä sijoittui upeasti BIS-3. Onnea jälleen Juha!


Kangasniemi kr 9.6.2007
Tuomari Moira Grant-Cook, Irlanti

"Pikku" Nuppu (Portrait Avec Dignité) kävi edellisviikonlopun pettymyksen jälkeen petraamassa saldoaan. Tuliaisina upea ROP ja ensimmäinen SERTI! Kiitos Jenni ja Nuppu!


Rauma kr 20.5.2007
Tuomari Andrzej Kazmierski, Puola

Kesän ensimmäinen ulkonäyttely! Sää suosi ja perillekin päästiin ajoissa yhdestä renkaanvaidosta huolimatta. Igor oli mukana ja käväisi ujostelemassa kehässä. Olisikohan pojalla "mörköikä"? Tuomari tykkäsi muuten kovasti, mutta toivoi reippaampaa esiintymistä. Tästä johtuen tuloksena EH3. Arvo taas esiintyi jälleen tutulla varmuudella ollen PU-4 ja kuinkas ollakkaan ROP VET. BIS veteraani kehässä poju päätti sitten laittaa kaiken peliin ja olisi varmasti esiintynyt ilman meikäläistäkin hihnan nokassa. Itsevarmasta liikkumisesta huolimatta sijoitusta ei irronnut, mutta mamma oli oikein ylpeä! Kiitos myös kaikille piknikkiin osallistuneille. Otetaanhan taas uusiksi kesänmittaan.


Helsinki KV 19.5.2007
Tuomari Monique van Brempt, Belgia

Aikatauluongelmista johtuen en päässyt itse näyttelyyn paikalle ennen iltapäivää. Minna kuitenkin ystävällisesti lupautui esittämään Arvon kehässä ja hienosti meni! Kotiin tuomisina PU-2 ja jälleen ROP VET. Kiitos Minna!


Oulu kr 13.5.2007
Tuomari Martin Baskaran, Espanja

Portrait Amour Eternel aloitti hienosti näyttelyuransa aikuisissa ollen PN-3.


Lahti KV 29.4.2007
Tuomari Elzbieta Chwalibog, Puola

Kävimme Arvon (Chic Choix Zazou Zoulou) kanssa pyörähtämässä tuossa lähinäyttelyssä. Herra jaksaa yhä vaan porskuttaa täysillä. Tuloksena tällä kertaa PU-4 ja ROP VET.


Tampere KV 24.03.2007
Tuomari Anna-Maria Tarjan, Unkari

Wow, Arvo yllätti jälleen - VSP ja ROP-veteraani!!


Turku Top Dog Show KV, 28.01.2007
Tuomari Tino Pehar, Kroatia 

Pitkä, mutta mahtava päivä Turussa. Arvo esiintyi jo tutuksi tulleella draivilla ja ihastutti tuomaria siinä määrin, että tuloksena oli hieno VSP, sekä ROP VET! Pääsimme Arvon kanssa myös edustamaan CHIC CHOIX kenneliä kasvattaja kilpailuun jossa Löwchenit sijoittuivat upeasti ollen BIS-4! Chic Choix kennelin menestyksen kruunasivat Punaiset irlanninsetterit jotka olivat samassa kisassa hienosti BIS-3. Upea fiilis. Onnittelut Juha Karekselle (Kennel Chic Choix) hienosta päivästä! Ja kiitos tästä ihanasta veteraanista.


© Mikko Kontio
Arvo kuvassa ala-oikealla.


Juva rn 13.1.2007
Tuomari Juha Kares

Nupun vara-serti buumi jatkuu. Sijoituskin jälleen PN-3. 


Helsinki KV 9.12.2006 Voittaja-06
Tuomari Juha Putkonen, Suomi

Messukeskus on se vuoden must näyttely, jonne raahaudutaan vaikka selkä kipeänä. Mamma ei meinannutkaan pysyä Arvo-herran vauhdissa mukana, joka sijoittui kovassa seurassa hienosti PU-3 ja VSP VET. Nuppu esiintyi upeasti ja kotiinviemisinä oli JUN ERI 2. Igor (Portrait Aquilon) näytti kasvattajalleen, että on kovin iso poika jo ja tarpeentullen osaa osoittaa mieltään sen mukaan. Esiintymisinnon puuttuessa tuomari kirjoitti arvosteluun. "Saisi nostaa liikkeessä hännän. Tästä johtuen palkintosija putoaa" Tuloksena siis JUN EH.


Jyväskylä KV 19.11.2006
Tuomari Annukka Paloheimo

Kävimme jälleen Arvon kanssa kehässä esiintymässä ja tuloksena ROP VET. Suomessa aikuisten kehässä ensiesiintymisen tehnyt Nuppu (Portrait Avec Dignité) oli hienosti PN-3 ja ensimmäinen vara-serti plakkarissa.


Seinäjoki KV 4.11.2006
Tuomari Mona Selbach, Norja

Arvo viiletti tuulispäänä kehässä ja sijoitus oli ROP VET. Arvo valittiin myös BIS veteraanikehässä jatkoon, harmittavasti sijoitus jäi vain haaveeksi.


Helsinki kr 02.09.2006
Tuomari Wendye Slatyer, Australia

"Arvo" Chic Choix Zazou Zoulou hienosti VSP!


Helsinki, Kaivopuisto 27.08.2006, Toydog Specialty
Tuomari Heidi Rolfes, Etelä-Afrikka

"Nuppu" Portrait Avec Dignité oli tänään VSP-pentu. Pari kuvaakin nappasimme neidistä!


Raisio kr 13.8.2006
Tuomari Hans Boelaars, Alankomaat

Show-mies "Arvo" Chic Choix Zazou Zoulou esitteli parasta antiaan sai fantastisen arvostelun ja voitti, eli oli ROP :-)! Vielä odotellaan hetki ja päästään veteraaniluokkiin!

Arvon arvostelu:
"Wonderful really honest quality champion. Scores top in all essential details. Very pleasing head. Correct bite. Perfect coat. Balanced body. Happy outgoing character, very lively movement."


Helsinki 5.8.2006 Pentunäyttely,
Tuomari Marja Kurittu, Suomi

Nuori-herra Igor (Portrait Aquilon) teki ensi esiintymisensä viikoloppuna ja paahtavasta helteestä huolimatta poika jaksoi esiintyä varsin mallikkaasti! Kotiin viemisinä ROP-pentu sekä oikein kaunis arvostelu.

Igorin arvostelu:
"Erinomainen koko. Hyvät mittasuhteet. Kaunis pää ja ilme. Tummat silmät. Hyvä purenta. Erinomainen runko, etuosa ja kulmaukset. Hyvä turkinlaatu. Liikkuu reippaasti. Iloinen luonne."


Portrait Aquilon


Parainen 22.7.2006 Lowchen Club Show,
Tuomari Sandy Steward, Skotlanti (Pridesden Löwchens)

Tänä vuonna jouduuimme Iriksen kanssa jättämään Club Shown väliin, mutta päivän tekivätkin Nuppu ja Arvo!! Pennuissa "Nuppu" (Portrait Avec Dignité) aloitti näyttelyuransa hienosti ollen Best In Show -pentu !! Hienoa Jenni ja Nuppu! Arvo (Chic Choix Zazou Zoulou) oli upeasti Best In Show -veteraani !! Kiitos Minna !!

Nupun arvostelu:
”Just 6 months old. Very good puppy. Excellent in head, eye and mouth. Good angulations. Good soft coat. Very sound. Good rips. Very promising.”


Portrait Avec Dignité © Lilli Wastimo


Chic Choix Zazou Zoulou © Jenni Räsänen


Helsinki kr 15.7.2006
 Tuomari Gerard Hickey

Arvo ei tänään kovasta innostaan huolimatta ollut kehään ilmoitettu, mutta Iris kävi koittamassa onneaan. Iris sijoittuikin hienosti ollen jälleen VSP.


Yliviska kr 2.7.2006
Tuomari Javier Sanchez

Koirat tuntuivat olevan yhtä väsyneitä, kuin emäntänsäkin ja helteessä esiintyminen ei tänään oikein maittanut. Tuloksena kuitenkin hienosti Iris VSP ja Arvo Pu-2.


Tuuri kr 18.6.2006
Tuomari Veli-Pekka Kumpumäki

Paahtavasta helteestä huolimatta Arvo ja Iris jaksoivat esiintyä kehässä loistavasti ja kotiin tuomisina oli hienot saavutukset. Arvo oli VSP ja Iris ROP!


Euroopan Voittaja näyttelyssä 11.6.2006
Tuomari Kari Järvinen

Erittän kova tasoisessa kisassa molemmat koirani saavuttivat hienot tulokset:
Arvo oli Val Eri3 ja Iris oli Val Eri318.12.2005

Voittaja-viikonloppu jatkui Pohjoismaiden Voittaja 2005 näyttelyllä.
Iris tänään VSP, Cacib ja PMV-05!!
Tuomarina Anne-Mari Haugsten-Hansen

Winner-weekend continued with Nordic Winner 2005 show.
Iris today BOS, Cacib & NordW-05!!
Judge Anne-Mari Haugsten-Hansen


Gwaihir´s Azizia © Jenni Räsänen


17.12.2005

Helsingissä, Voittaja 2005 näyttelyssä Iris hienosti PN-2 serti ja vara-Cacib, Arvo PU-3 vara-Cacib.
Iriksestä siis Fin Mva ensimmäisestä mahdollisesta näyttelystä!
Tuomarina Rainer Vuorinen

In Helsinki, Finnish Winner 2005 show Iris 2nd Best Bitch with CC & res-Cacib, Arvo 3rd Best Male. Iris finished her Fin Ch title in first possible show!
Judge Rainer Vuorinen


Chic Choix Zazou Zoulou © Jenni Räsänen

Iriksen arvostelu:
"Kaunis narttu. Erinomainen kallo-osa. Kauniit tummat silmät. Hyvä otsapenger. Oikea kevyt luusto. Erinomainen runko ja rintakehä. Kaunis häntä. Ihana turkki ja hyvin hoidettu. Upeat sivuliikkeet. Hieman veivaavat edestä."

 

Iris´s critique:
"Beautiful bitch. Excellent skull. Beautiful dark eyes. Good stop. Right, lightly constructed bones. Excellent body and chest. Beautiful tail. Lovely coat, well treated. Fantastic movements from the side, little loose from front."

Arvon arvostelu:
"Erittäin kaunis ja tyylikäs koira. Upeat suuret silmät. Hyvä kallo-osa. Kaunis kaula. Erinomainen runko. Hyvät kulmaukset. Kauniisti hoidettu, hyvä karvapeite. Liikkuu yhdensuuntaisesti ja vapaasti. Omaa erinomaisen luonteen.
"

Arvo´s critique:
"Very beautiful & stylish dog. Fantastic big eyes. Good skull. Beautiful neck. Excellent body. Well angulated. Beautifully treated, good coat. Moves parallel and freely. Excellent character."


20.11.2005

Jyväskylän kansainvälisessä näyttelyssä Iris oli PN-3.
Tuomarina Wera Hubenthal.

In Jyväskylä International show Iris was 3rd best bitch.
Judge Wera Hubenthal.


19.11.2005

Hamarissa kansainvälisessä Norjan Voittaja-näyttelyssä Arvo oli PU-2 ja SERT,
--> Norjan Muotovalio!

In Hamar International Norwegian Winner Show Arvo was 2nd Best Male with CC
--> Norwegian Champion!


28.08.2005

Kaivopuistossa, kääpiökoirien erikoisnäyttelyssä  Iris oli PN-3, Arvon PU-2.
Tuomarina Richard Paquette Kanadasta.

In Kaivopuisto, Toydog Specialty Iris was 3rd best bitch and Arvo 2nd best male.
Judge Richard Paquette from Canada.


13.08.2005

Turku, kaikkienrotujen näyttely. Iris oli PN-2.
Tuomarina Kerstin Nilsson Tanskasta.

Turku,  all breed show. Iris was 2nd Best Bitch.
Judge Kerstin Nilsson from Denmark.


24.07.2005

Vantaalla kaikkienrotujen tuulisessa näyttelyssä Iris oli ROP, Arvon ollessa PU-4.
Tuomarina Tiina Taulos.

Vantaa all breed show Iris was BOB and Arvo was 4th best male.
Judge Tiina Taulos.


17.07.2005

Nivalan KV näyttelyssä Arvo (Chic Choix Zazou Zoulou) oli PU-2 ja Iris (Gwaihir's Azizia) PN-4.

Nivala Int. Show Arvo was 2nd best male and Iris was 4th best bitch.


02.07.2005

Löwchen Club Show Tuusulan Onnelassa, Iris (Gwaihir´s Azizia) teki illasta ikimuistoisen
ollen koko shown BIS! Paikalle oli ilmoitettu 60 leijonakoiraa.
Tuomarina Lena Olsen Ruotsista (kennel Simbaline).

Iris (Gwaihir´s Azizia) was BIS at Löwchen Club Show! 60 löwchens were entered.
Judge was Lena Olsen from Sweden (kennel Simbaline).


05.06.2005

Iris (Gwaihir´s Azizia) ROP & RYP-4 Rauman kaikkien rotujen näyttelyssä! Tuomarina Juha Kares.

Iris (Gwaihir´s Azizia) BOB & BIG-4 in Rauma All Breeds Show! Judge was Juha Kares.